Grafdecoratie

Liefdevolle grafdecoraties

Bent u op zoek naar een gepaste en liefdevolle grafdecoratie rondom het graf van een dierbare? By Aimy biedt een divers aanbod aan kwalitatief hoogwaardige grafdecoraties en grafaccessoires. De decoraties zijn o.a. in RVS verkrijgbaar, waardoor het graf er altijd netjes bijstaat.

Grafdecoratie Vliegende Vlinder
Grafdecoratie Vlinder en Hart
Grafdecoratie Hart
Grafdecoratie Vlinder

By Aimy maakt ook op maat grafdecoraties, speciaal voor u.

Kunt u in de bestaande collectie grafdecoratie geen mooie decoratie vinden, die volledig naar uw wens is? By Aimy maakt ook grafdecoratie of grafaccessoires op maat, op die manier kunt u de decoratie naar wens laten maken

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden

Een verzorgd graf, erg belangrijk!

Het onderhouden van een graf is een tijdrovende taak. Tijd samen met uw overleden dierbare en tegelijkertijd de bladeren van het graf halen en een kaars branden.

Natuurlijk zijn echte bloemen het mooiste op een graf, alleen blijven die niet zo lang staan als we zouden willen. De grafaccessoires van By Aimy blijven oneindig staan en behoudt zijn charme door de RVS uitvoering. Er is een divers aanbod aan grafaccessoires die u rondom het graf kunt neerzetten, waardoor het graf er altijd verzorgd uitziet.

Op maat grafdecoratie

Als u niet die ene perfecte grafdecoratie kunt vinden, kan dat ook voor u gemaakt worden. Zo kan een unieke, liefdevolle grafdecoratie gemaakt worden met bijvoorbeeld de naam van uw dierbare overledene erin verwerkt.

Materialen

Wij bieden de keuze uit diverse materialen en afmetingen, zodat de grafdecoraties het mooiste tot zijn recht komen.

Onze materialen zijn:

  • Geslepen RVS
  • Handgepolijst RVS
  • Cor-Ten staal
  • Sendzimir
  • Hout op aanvraag

Wij staan voor de kwaliteit en eigenheid van onze producten en de humane manier van vervaardigen en verwerken.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op via de contactpagina.