Profiteer van de sale
van By Aimy. Bekijk alle tuindecoratie
in de sale.

Unieke tuindecoraties

Met By Aimy tuindecoratie komt je tuin tot leven. De unieke RVS en cortenstaal tuindecoratie geeft je tuin een extra dimensie, een stukje natuur heel dichtbij en daarmee een stukje rust en ontspanning.
Lees meer over tuindecoraties

Maatwerk

Naast de vooraf ontworpen producten van By Aimy, heb je de mogelijkheid om een eigen ontwerp aan te leveren. Wij zullen het ontwerp gereed maken.
Lees meer over maatwerk decoraties

by-aimy-usp-logo

Wanddecoratie

Heb je een meer landelijk of juist een vrij strakke smaak? Onze wanddecoratie is door het gebruik van zowel RVS, cortenstaal en Sendzimir geschikt voor ieders interieur.
Lees meer over wanddecoratie

Betaalbare decoratie

Met de producten van By Aimy kun je eenvoudig unieke accessoires in de tuin of in huis hangen, voor een betaalbare prijs. En ook erg leuk om cadeau te geven.
Bekijk de webshop

Eigen ontwerp aanleveren?

We gaan graag aan de slag met uw op maat tuindecoratie!

by-aimy-handtekening

Ben je tevreden met een product van By Aimy? Of heb je een tuindecoratie of wanddecoratie cadeau gegeven? Wij horen graag jouw verhaal!

Zelfs het logo van onze lokale voetbal-vereniging in cortenstaal is geen probleem. Prachtig eindresultaat!

Wat vinden onze klanten?

Mogen we voor jou aan de slag?

5/5
Super mooie en hippe accessoires voor huis, tuin en waar je ze ook wilt hangen/zetten! Heb je een eigen idee…. word je super geholpen en is het eindresultaat mooier dan je ooit had kunnen bedenken!!
5/5
Heel blij met mijn prachtige G-sleutel! Mijn nichtje was erg te spreken over haar bloemsteker in de vorm van een vlinder.