Maatwerk

Een eigen ontwerp in gedachten?

Heeft u een eigen ontwerp in gedachten? Iets dat precies bij hem of haar, de gelegenheid of een bedrijf zou passen? Een uniek relatiegeschenk, cadeau voor een jubilaris of gewoon voor bij uzelf thuis?

Wij maken het voor u!

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

Bel ons even op telefoonnummer 06-12247494 of vul via onderstaande link het contactformulier in en dan hoort u snel van ons.

Neem gerust contact met ons op

by-aimy-logo-kleur
aimy-huijgens
 • Cortenstaal paard

  Het paard uit de collectie, maar dan van cortenstaal

 • Op maat ganzen

  De ganzen uit de collectie, maar dan groot en gepersonaliseerd

 • Arkeboom

  Op maat gemaakte bij met bedrijfsnaam

Karikatuur uit Cortenstaal gesneden
Fotoboom - Sendzimir wanddecoratie
Maatwerk plantenbak met logo uitgesneden.
Maatwerk klok voor Mylene Media

Heeft u nog geen ontwerp?

Wij kunnen maatwerk leveren én voor u ontwerpen. Wat u bedenkt kunnen wij maken.

Wij hebben alles in huis en voor handen, hierdoor kunnen wij snel en flexibel leveren tegen een nette en eerlijke prijs. Heeft u ideëen of voorbeeldmateriaal en zou u die graag verwerkt zien in een van onze materialen? Vraag een offerte aan of neem gerust contact met ons op via info@byaimy.nl.

Enkele voorbeelden

Zo maken wij ook gebruiksvoorwerpen, die u bijvoorbeeld kunt personaliseren. Enkele voorbeelden zijn; een klok, de Foto Boom, huisnummerborden, onderzetters, sleutelrekje, kapstok, of een knuffelbeer met geboorte gegevens, trofeen en ga zo maar door.

Wat u wilt, kunnen wij binnen de mogelijkheden uitsnijden of graveren in het product. Ook afbeeldingen kunnen worden gegraveerd. De mogelijkheden zijn oneindig. En dat is nu  juist ook zo leuk aan het werk dat wij doen.

Materialen

Wij bieden de keuze uit diverse materialen en afmetingen, zodat de huis- en tuindecoratie, en unieke producten tot hun recht komen.

Onze materialen zijn:

 • Geslepen RVS
 • Handgepolijst RVS
 • Cor-Ten staal
 • Sendzimir
 • Hout op aanvraag

Wij staan voor de kwaliteit en eigenheid van onze producten en de humane manier van vervaardigen en verwerken. Zo scheiden wij ons restafval en wordt dit gerecycled.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op via de contactpagina.