Moederdag cadeau8 mei is het weer moederdag, de dag dat we onze moeders laten zien hoe gek we op ze zijn en hoe dankbaar voor alles wat ze voor ons doen en hebben gedaan.

Hoe snel vergeten we eigenlijk wat deze wereld vrouwen voor ons hebben gedaan? Zij zijn het hart van het gezin, de alleswetende niets vergetende moeders van het jaar.

Vaak als je zelf moeder bent geworden, ga je door de jaren heen beseffen hoe belangrijk de kleine dingen zijn die je moeder vanzelfsprekend deed of nog doet. Een kusje op je hoofd en een aai over je bol, de Betadine op je wondjes ondanks al het verzet, slappe thee en een beschuitje met boter en suiker als je zware griep had, en alle uitjes en vakanties. Om nog maar niet te spreken over alle huishoudelijke zaken, die gewoon voor je gedaan werden. Hoe heerlijk was dat!

Die laatste is een van de redenen, waarom moeders het ook heel fijn vinden om op moederdag ook eens even lekker uit te slapen of een ontbijtje op bed te krijgen. Dat ze niet hoeven stof te zuigen, te wassen en te strijken, maar gewoon even een dag lang in de watten gelegd worden. Want we zijn onze moeders dankbaar voor alles wat zij zonder klagen deden, gewoon uit onvoorwaardelijke liefde voor ons.

Natuurlijk blijven moeders vrouwen en vrouwen vinden het ook leuk om een presentje te krijgen. Ook al zegt ze dat het daar echt niet om draait, en dat doet het ook niet, is een verrassing altijd leuk.

Waarmee zou je jouw moeder kunnen verrassen?

Veel moeders houden van bloemen. Wij hebben enkele bloemen die niet verwelken en zowel in binnenplanten als in de tuin geplaatst kunnen worden. Erg leuk om te geven en te krijgen. U kunt ook denken aan mooie wanddecoratie, tuindecoratie of een metalen vogel een onvergetelijk en origineel cadeau.

Alvast veel plezier met het verwennen van jullie moeders!

Groetjes,
Aimy

Discussion

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *