Metalen Skylines

Metalen Skylines – Vereeuwig je mooiste herinnering! 

Of je nu laatst op een romantische stedentrip met je geliefde bent geweest, een favoriete stad hebt, of de voetbalclub waarvan je fan bent, is kampioen geworden?! De By Aimy Skylines kunnen je mooiste herinneringen hieraan voor altijd vastleggen in RVS en Cor-ten staal.

Oude liefde roest niet, zeggen ze!

Zoals alle producten uit onze collectie zijn ook onze skylines in twee varianten verkrijgbaar. Wil je er eentje waarbij je liefde voor de stad wel roest? Dan kun je kiezen voor de Cor-tenstaal variant. Wanneer je deze buiten hangt, zal hij geleidelijk aan een robuust verroest maar warm uiterlijk krijgen. Wil je echter de liefde mooi laten glimmen, dan is een geslepen RVS Skyline meer iets voor jou. Twee hele mooie looks, die in vrijwel elk interieur passen.

De skyline van je favoriete stad

Voor de echte romanticus hebben wij de stad van de liefde als skyline in het assortiment; de Skyline Parijs. Met onder andere de Sacre Coeur, de Eiffeltoren en de Seine.

Metalen Skylines Rotterdam

Een van de meest bekende skylines van Nederland is de Skyline van Rotterdam. Hierop staan iconische gebouwen die horen bij Rotterdam van nu. En voor de liefhebber van verre reizen hebben wij momenteel ook de Skyline van New York in onze collectie. Een moderne, strakke en vooral unieke wanddecoratie.

Wij zijn druk bezig om meer unieke skylines als wanddecoratie in RVS en Cor-tenstaal te ontwerpen. Wil jij hier nu niet op wachten en heb jij een andere favoriete stad met een prachtige skyline? Neem gerust contact met ons op, of laat een berichtje achter op de facebook pagina van By Aimy. Liken en volgen mag altijd natuurlijk 😉

Op zoek naar iets unieks?

Ben jij op zoek naar een uniek cadeau, of iets voor jezelf? In onze webshop hebben wij uiteenlopende ontwerpen van Cor-tenstaal en RVS. Naast de By Aimy Skylines hebben wij bijvoorbeeld ook de By Aimy Birds in RVS en Cor-tenstaal. Neem gauw een kijkje in de webshop om onze nummer 1 verkochte Skyline te zien: Rotterdam.

Ook wanneer je zelf een idee hebt, dan kun je ons jouw ontwerp opsturen of het door ons laten ontwerpen. Heb je vragen over maatwerk, een van onze producten in onze webshop of levering, dan helpen wij je graag  verder. Neem contact op via ons formulier of bel direct.

Groetjes

Aimy