Metalen Vogels

Metalen vogels voor binnen en buiten!

Metalen vogels van By Aimy BirdsHeb jij ook een favoriete vogel, maar komt deze niet (meer) voor in je tuin, of ben jij ook op zoek naar hippe decoratie voor in huis of in de tuin? De lente kriebels en de tuin al aan het opknappen? De collectie metalen vogels van By Aimy zijn echte eye-catchers en vliegen niet weg. De designs van By Aimy BIRDS zijn authentiek, natuurgetrouw, uniek en tijdloos. De metalen vogel silhouetten geven een stukje natuur dicht bij huis.

Metalen vogel silhouet

De vogel silhouetten van By Aimy zijn ook graag geziene gasten op verjaardagen of andere momenten waarop een waardevol cadeau gegeven kan worden. Een origineel cadeau dat een leven mee gaat.

En omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft, zijn de metalen vogels er in diverse soorten, maten en materialen. Wanneer je van chique, stijlvol en modern houdt, dan is de RVS variant echt iets voor jou; mooi, rustig en opvallend in de tuin. Houdt jij meer van natuurlijk, artistiek en robuust, dan is Cortenstaal ideaal. Cortenstalen designs zijn trendy en mooi in combinatie met bijvoorbeeld hout en beton, zoals de schuttingen van tegenwoordig zijn. Ook RVS is erg mooi in combinatie met beton en hout.

Kies je favoriete metalen vogel


Bekijk alle Metalen Vogels
Alle vogel silhouetten van By Aimy zijn zoals gezegd natuurgetrouw, Nederlands fabricaat en zijn geïnspireerd op natuurfoto’s. Onze metalen vogels hebben dus echt gevlogen en misschien al eerder in jouw tuin gezeten.

Heb jij een favoriete vogel en is deze in ons assortiment opgenomen, dan heb jij misschien snel je keuze gemaakt. Welke vogel past er bij jou in de tuin of in huis? Wij hebben onder meer keuze uit de volgende metalen vogels: de Blauwstaart, de Gans, de Huismus, de Koolmees, de Merel en de Steenuil. Wil jij op de hoogte blijven van onze nieuwe vogels en andere designs in Cortenstaal en RVS? En wachten tot bijvoorbeeld jouw favoriete vogel bij ons binnen komt vliegen? Volg ons op de facebook pagina van By Aimy.  Hierop plaatsen wij regelmatig nieuwe producten en leuke acties.

Op zoek naar iets unieks?

Ben jij op zoek naar een uniek cadeau, of iets voor jezelf? In onze webshop hebben wij uiteenlopende ontwerpen van Cortenstaal en RVS. Naast de By Aimy BIRDS hebben wij bijvoorbeeld ook de By Aimy SKYLINES in RVS en Cortenstaal. Neem gauw een kijkje in de webshop om onze nummer 1 verkochte Skyline te zien: Rotterdam.

Ook wanneer je zelf een idee hebt, dan kun je ons jouw ontwerp opsturen of het door ons laten ontwerpen. Heb je vragen over maatwerk, een van onze producten in onze webshop of levering, dan helpen wij je graag  verder. Neem contact op via ons formulier of bel direct.

Groetjes

Aimy

Bekijk alle Metalen Vogels