Over By Aimy

aimy-huijgensBy Aimy heeft diverse collecties in Cortenstalen en RVS producten. Producten die een stukje natuurlijke schoonheid brengen, vertaald in decoraties voor in huis en in de tuin. Ik ben Aimy en ik houd mij bezig met het ontwerpen van natuurgetrouwe designs uit metalen als RVS en Cortenstaal. Designs waarvan ik hoop dat men kan genieten in en rondom het thuis.

Met aandacht en precisie maak ik met veel liefde mijn collecties. Mijn passie voor natuurlijk schoon en architectuur worden vertaald naar unieke decoratie stukken. Ook het leveren van maatwerk is een inspirerend en creatief onderdeel van mijn werk, wat kan leiden tot een exclusief design –  custom made.

Waarom deze soorten metaal? Cortenstaal en RVS gaan levenslang mee en staan voor kwaliteit en beide materialen geven de designs een totaal andere kleur. Ook in de bewerking zitten mooie verschillen die de uitstraling van het design leven geven.
En het geeft de keuze in stijl; stoer en artistiek of modern chique.

Groetjes,

Aimy

Neem contact op

Heeft u wensen of ideeën?

Neem gerust contact met op via de contactpagina of bel even.

In het nieuws

Opening en lancering By Aimy – 13 april 2016
Voor een ieder die de opening en lancering van By Aimy niet heeft kunnen bijwonen, heeft Hoekschewaard.nl de dag in een leuk artikel samengevat.
Lees meer over de opening van By Aimy

Over het merk By Aimy – 5 april 2016
Een interview over By Aimy geschreven door journaliste Jannie van den Boogaard van Hoekschewaard.nl.
Lees meer over het merk By Aimy

Tot ziens bij By Aimy!

Bekijk de collectie in de webshop