Roestvrij staal

Tuindecoraties van Cor-Ten staal

Onze huis- en tuindecoraties van RVS hebben een chique en moderne uitstraling. RVS is een sterk en duurzaam materiaal en helemaal van deze tijd. De mooie wand- en raamdecoraties zullen uw woonkamer of tuin een nieuwe look geven. En onze tuin- en bloemstekers uw planten en bloemen decoreren.

RVS Roestvaststaal

RVS is roestvast staal, beter bekend als roestvrij staal, en is een stijlvol materiaal. RVS heeft een modern, chique industriële en strakke uitstraling en is daardoor als materiaal geschikt voor designproducten, zoals onze wanddecoratie en raamdecoratie voor in huis of in de tuin. 

Wij bewerken onze RVS producten door middel van slijpen of polijsten. RVS is net als Cor-Ten staal een metaallegering. RVS bestaat hoofdzakelijk uit ijzer, nikkel, chroom en koolstof.

Hoewel RVS roestvast is, geldt dat alleen wanneer deze laag ongeschonden blijft. Het lasersnijden van onze RVS producten gebeurt met stikstof. Dit stikstof houdt de snijrand roestvrij; zo komt er namelijk geen zuurstof bij.

Skylines van RVS

By Aimy heeft een lijn met handgepolijst RVS Skylines van grote steden zoals Rotterdam, New York en Parijs. Deze hoogglanzende, spiegelende skylines staan waanzinnig in iedere moderne woonkamer of slaapkamer. Een echt pronkstuk.
RVS is kras gevoelig, daarom raden wij aan zorgzaam met deze producten om te gaan.

Onderhoud van RVS

Het schoonmaken van RVS producten, omdat er bijvoorbeeld vingerafdrukken op zijn gekomen, kan met een RVS reiniger zoals ‘RVS Snel Glans’ van HG en een schone doek.
Hardnekkige vlekken kunt u met een thinner en doek verwijderen, maar wees voorzichtig.

Wij leveren ook maatwerk. U kunt hiervoor een offerte aanvragen.

Interesse?

Bekijk dan eenvoudig ons volledige aanbod Roestvrij staal producten.