Roestvrij staal

Tuindecoraties van RVS

Onze huis- en tuindecoraties van RVS hebben een chique en moderne uitstraling. RVS is een mooi en duurzaam materiaal en helemaal van deze tijd. De mooie wand- en tuindecoraties zullen uw woonkamer of tuin een nieuwe look geven. Echte eye-catchers en mooie cadeaus.

RVS Roestvaststaal

RVS is roestvast staal, beter bekend als roestvrij staal, en is een stijlvol materiaal. RVS heeft een modern, chique industriële en strakke uitstraling en is daardoor als materiaal geschikt voor designproducten, zoals onze wanddecoraties.

Wij gebruiken geslepen RVS waardoor het RVS goed tot zijn recht komt. RVS is net als Cor-Ten staal een metaallegering. RVS bestaat hoofdzakelijk uit ijzer, nikkel, chroom en koolstof.

Hoewel RVS roestvast is, geldt dat alleen wanneer deze laag ongeschonden blijft. Het lasersnijden van onze RVS producten gebeurt met stikstof. Dit stikstof houdt de snijrand roestvrij; zo komt er namelijk geen zuurstof bij.

Mocht u toch plekjes gaan zien, omdat al enige tijd buiten hangt, dan kunt het beste het design op poetsen met een RVS reiniger, bijvoorbeeld van M3. Vervolgens aflakken met een matte naturel look lak. Let op: houdt het design stofvrij.

Onderhoud van RVS

Het schoonmaken van RVS producten, omdat er bijvoorbeeld vingerafdrukken op zijn gekomen, kan met een RVS reiniger zoals ‘RVS Snel Glans’ van HG of van M3 en een schone doek.
Hardnekkige vlekken kunt u met een thinner en een schone doek verwijderen, maar wees voorzichtig.

Wij leveren ook maatwerk. U kunt hiervoor een offerte aanvragen.

Interesse?

Bekijk dan eenvoudig ons volledige aanbod Roestvrij staal producten.