Skylines wanddecoratie

De skyline wanddecoratie van By Aimy bestaat nu uit Rotterdam, Parijs en New York.
Achter de schermen werken we aan nieuwe designs.

De Skyline Rotterdam is in alle drie de maten te bewonderen en verkrijgbaar bij:

KKEC The Happy Factory in de Koopgoot in Rotterdam.

Skyline Rotterdam wanddecoratie


Skyline wanddecoratie

De skylines zijn plaatjes voor in huis; een echte eye-catcher voor boven de bank, de eettafel, bij binnenkomst, aan de schuttig, noem maar op.

De RVS Skylines worden geleverd met een mooi en gemakkelijk ophangsysteem van RVS, inclusief afstandhouder van 15mm. Hierdoor komt de Skyline iets van de wand en valt er schaduw achter. U kunt er eventueel een spotje op richten of lichtjes achter plaatsen voor een prachtig avond stadsgezicht.

Hier vindt u de volgende skylines:

Staat uw favoriete stad er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op voor Maatwerk. De skylines zijn in geslepen RVS verkrijgbaar, waardoor het RVS echt tot zijn recht komt. Tevens zijn de Skylines op aanvraag in Cortenstaal, gepolijst RVS en een industriële donkere look te bestellen.


Geïnteresseerd in Wederverkoop?

Voor wederverkoop van de By Aimy Skylines of Birds, kunt u contact opnemen via telefoonnummer 06-12247494 of vul het contactformulier in. Ik komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Klik op ‘Verkooppunten’ bovenin het menu om de bestaande verkooppunten te bekijken in Nederland, België en Duitsland.

Vragen of product niet gevonden?

Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. Ook voor Maatwerk  bespreken we graag uw unieke wensen.