Tuindecoratie maakt je tuin weer sfeervol

Tuindecoratie maakt sfeer! 

De winter is in volle gang en het is wachten tot de lente zijn intrede doet. Iedereen met een tuin, weet wat er gedaan moet worden om een tuin winterklaar te maken.
Wanneer we na de feestdagen de tuin in kijken, dan lijkt deze erg saai zonder de kerstverlichting en andere tuindecoratie die sfeer brengen in de donkere dagen.

Hoe breng je sfeer aan in de tuin?

Hoe breng je juist die sfeer aan in de tuin, waar je in de lente, zomer, herfst en winter volop van kunt genieten. Onze tuindecoratie biedt de mogelijkheid om onderhoudsvrije decoratie in de tuin aan te brengen, die altijd een sfeervolle en warme uitstraling heeft. Onze tuindecoratie laat de tuin in alle jaargetijden tot leven komen.

Dieren als tuindecoratie

Bijna iedereen vindt het leuk als er vogels of andere dieren in de tuin hun plekje kunnen vinden. Zo heeft ongeveer 75% alle tuinbezitters een vogelhuisje aan de schutting of schuur hangen als tuindecoratie. Dit in de hoop een plekje te kunnen bieden aan jonge vogel moeders die een warm nest kunnen maken voor het nieuwe leven in mei.  

tuindecoratie GrondeekhoornTuindecoratie Ganzen van cortenstaalegel-tuinsteker-cortenstaalprachtvlinder-rvsby-aimy-background

Helaas worden er tijdens de jaarlijkse tuinvogeltelling steeds minder vogels in de tuin gemeten en ook andere diersoorten zien we steeds minder terug in onze tuin.

Om toch een beetje van die sfeer terug te brengen hebben wij een uniek zelf-ontworpen assortiment van metalen tuindieren in onze webshop. Deze tuindieren zijn beschikbaar in verschillende soorten metaal om de perfecte sfeer neer te zetten. Zo zijn ze verkrijgbaar in RVS en Cortenstaal.

Bloemen die je geen water hoeft te geven

Om ervoor te zorgen dat jouw tuin altijd “groen” is hebben wij naast metalen tuindieren ook tuindecoratie bloemen van RVS of Cortenstaal. Deze hoef je nooit water te geven, ze gaan ook niet hangen en blijven ook veel langer staan dan een boeket van de bloemist. Speciaal voor de bloemenliefhebber hebben wij verschillende soorten bloemen in verschillende maten verkrijgbaar.

Mooi voorbeeld van tulpen decoratie van By Aimytulpen-klein-rvsroos-bloemsteker-rvshappy-flower-rvsTulp Bloemsteker - RVS en Sendzimir Tuindecoratie

Tuinsteker of hanger

Heb je al genoeg “groen” in je tuin, maar is de schutting saai? Dan hebben wij naast tuinstekers ook tuindecoratie welke je kunt ophangen aan de muur of schutting. Dit kunnen dieren zijn, een skyline van je favoriete stad, maar ook voor maatwerk kun je bij ons terecht. Bij maatwerk zorgen wij ervoor dat jouw unieke ontwerp eenmalig wordt gemaakt.

Bekijk ons volledige assortiment tuindecoratie of neem contact met ons op om al je vragen te beantwoorden.