Tuinstekers

Unieke tuinstekers tuindecoratie

De tuinsteker van By Aimy is een leuke, levendige en unieke tuindecoratie. Onze ontwerpen variëren van bosdieren naar bloemen en buddha’s , van natuurgetrouw tot puur decoratief, maar alle tuindecoraties zijn uniek en modern. De tuinstekers passen bij elk jaargetijde. Onze tuinstekers zijn ook erg leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld voor een housewarming, verjaardag, moederdag of met de feestdagen.

Alle silhouetten ook als tuinsteker verkrijgbaar

Tuinstekers tuindecoratie kun je in iedere tuin, op elk balkon en in alle plantenbakken een mooie plek geven. Deze manier van tuindecoratie is gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen. Onze materialen zijn roestvast, dus je kunt deze tuindecoratie het hele jaar laten staan. RVS is roestvrij en Cortenstaal creëert een roestlaag, die de kern van ijzer beschermt tegen doorroesten.

De kracht van onze tuindecoratie zit hem in de natuurgetrouwe en moderne ontwerpen en de keuze in materialen. Kies je een tuinsteker gemaakt van Cortenstaal, dan zal deze vanwege het natuurlijk roestproces een bruine of terra kleur krijgen. Dit oogt rustig en past in elke omgeving. De tuinsteker zal blenden tussen planten, bloemen en bomen in de tuin en toch opvallen.

“Sommige tuinstekers staan erg leuk in een bloemstuk”

Kies je een tuinsteker uit onze collectie tuindecoratie gemaakt van RVS, dan zal deze juist opvallen en tegelijkertijd door de krachtige uitstraling van RVS modern en strak ogen.

Door onze leuke, levendige en unieke ontwerpen te combineren met deze materialen, verwachten wij een nieuwe trend in tuindecoratie te starten. De tuinstekers van By Aimy zijn helemaal van deze tijd; uniek, duurzaam, eerlijk en herkenbaar. De tuindecoraties van By Aimy zijn meer dan een merk.

Interesse?

Tuinstekers komen in alle soorten en maten. Bekijk in de webshop ons volledige aanbod tuinstekers.