Valentijnsdag en nu????

Hoewel Valentijnsdag vooral lekker commercieel is, is het niet gek om liefde een eigen, onofficiële feestdag te geven. De liefde is wat veel mensen, in welke hoedanigheid dan ook; naar een partner, je kinderen, in vriendschappen en familie, als belangrijk onderdeel van hun geluk zien. Goede reden om toch even stil te staan bij de band die je met iemand deelt of zou willen delen. Want Valentijnsdag is ook de dag dat je je liefde bekend kan maken aan iemand. En een nieuwe trend lijkt wel Valentijnsdag voor het hele gezin.

Tja en wat is dan een leuk cadeau? Geef je elkaar een kleinigheidje of pak je een keer uit? Geef je iets wat zo weg is of iets blijvends? Wat geef je aan haar en wat geef je hem?

Leuk voor Valentijnsdag kan zijn een lief kaartje, een ontbijtje op bed, lekkere doos bonbons, mooie bos bloemen, een lekker hapje eten of kopje koffie doen samen. Geijkt maar zeker niet ondergewaardeerd. Laat eens een bos bloemen bezorgen op bijvoorbeeld haar werk. De verrassing op zich is al helemaal top.

Betrek je kinderen bij Valentijnsdag door ook hun een roos of een kaartje te geven of te laten geven aan bijvoorbeeld oma of opa. Bak samen een mooie taart of koekjes voor mama of papa om met zijn allen op te smikkelen. Of knutsel met je kind of kinderen iets liefs. Geef blijk van je liefde aan anderen, dat is meer de strekking van Valentijnsdag denk ik.

Ben je al even samen of wil je iets verder uitpakken, dan is een hotelovernachting of dagje sauna ook heerlijk.

En wat als je nog vindingrijker moet zijn? Ofwel je partner is niet doorsnee ofwel je hebt bijna alle opties al gehad en wat nu?

Wij bieden een aantal unieke, liefdevolle ontwerpen zoals onze Hartencollectie voor haar. En voor hem hebben wij stoere Skylines van bijv. RVS. Zo is onze Skyline van Rotterdam erg in trek en te verkrijgen in 3 maten en prijzen.

Bekijk onze collectie en mocht je iets willen laten graveren met en persoonlijke boodschap, mail dan naar info@byaimy.nl

Op een liefdevolle Valentijnsdag!

Groetjes,
Aimy