Verzendinformatie

By Aimy wil graag tevreden klanten en daarom zien wij erop toe dat uw bestelling zo goed en snel mogelijk wordt verwerkt en verzonden. U ontvangt een Track & Trace, zodat uw pakket kunt volgen en ook het tijdstip van de levering kan zien. De Birds worden in een brievenbusdoos verzonden, hier hoeft u niet voor thuis te blijven.

Besteld u maandag t/m vrijdag voor 14:00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag aangeleverd bij postNL en meestal de volgende dag bezorgd. Houdt u er rekening mee dat er op maandag niet bezorgd wordt: Zaterdags besteld = dinsdag in huis. Bij drukte kan de levertijd 2 dagen zijn.

Gezien de materialen waaruit wij onze producten vervaardigen, zitten er hogere verzendkosten aan uw bestelling dan u gewend kan zijn. Het verzenden van pakketten gaat op gewicht en grote van het pakket. Naar deze gewichtsklasse en afmetingen zijn de tarieven opgesteld.

Onze tarieven kunnen zijn:

  • € 4,80
  • € 8,60
  • € 16,00

Levertijden

Standaard levertijd: Besteld voor 14:00 uur = zelfde dag verzonden.

Mocht er te weinig voorraad van producten zijn, dan zit er mogelijk een levertijd van 10 dagen op deze producten.

Op de Skyline Rotterdam zit een levertijd van 1 dag werkdag, mits voor 14:00 uur besteld.

Op de Skyline Parijs en New York zit momenteel 10 dagen levertijd of neem even contact.

Op maatwerk geldt de overeengekomen levertijd.

Bezorgservice pakketpost Nederland via PostNL
PostNL streeft ernaar om uw pakket binnen 1 dag af te leveren tussen 09.00 – 21.00 uur. Met uitzondering van de Nederlandse zon- en feestdagen.  Is er onverhoopt niemand aanwezig, dan ontvangt u een briefje in de bus waarop vermeld staat dat het pakket bij uw buren is bezorgd of de eerstvolgende dag (m.u.v. zon- en feestdagen) zal worden aangeboden. Indien u deze dag ook niet aanwezig bent, kunt u een andere afleverdatum kiezen of aangeven dat u het pakket wilt ophalen bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Is er bij de 2de poging niemand aanwezig die uw pakket in ontvangst kan nemen, dan zal PostNL het pakket onderbrengen bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Hier kunt u binnen 2 weken het pakket afhalen. Het adres en de openingstijden vind u op het kaartje van PostNL, dat de bezorger in de brievenbus achter laat.

Vertraging

Is uw pakket na 3 dagen nog niet geleverd? Bekijk de status via de Track & Trace code. Is daar niets bekend, neemt u dan contact met ons op via mail of telefoonnummer 06-12247494

Vragen over een verzending?

Neem gerust contact met ons op via de contactpagina.