Voor bedrijven

Relatiegeschenken en meer…

By Aimy biedt een vernieuwende, unieke, moderne en eigen ontworpen lijn aan Huis- en Tuindecoratie. Een uniek staaltje werk. Als bedrijf kunt u uw klanten of werknemers verrassen met een origineel kerstpakket of een speciaal op maat gemaakt relatiegeschenk.

Zo maken wij gebruiksvoorwerpen met bijvoorbeeld een bedrijfslogo of gegraveerde of uitgesneden tekst. Enkele voorbeelden zijn; een klok, trofeeën, een bieropener, onderzetters, sleutelrekje, kapstok of een gegraveerde houten wijnkistje. Ook kunt u denken aan reclamemateriaal of een wanddecoratie met uw bedrijfslogo.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

Neem gerust contact met ons op via de contactpagina of kom eens langs in onze showroom.

Neem contact met ons op

moh
Karikatuur uit Cortenstaal gesneden

Wederverkopen?

Wij ontwerpen Huis- en Tuindecoraties, die wij in volumes aanbieden. Heeft u een tuincentrum, bloemisterij, decoratiewinkel of winkelketen en wilt u de unieke producten van By Aimy wederverkopen? Heel graag! Neem gerust contact met ons op via info@byaimy.nl of via het telefoonnummer 06-12247494.

Materialen

Wij bieden de keuze uit diverse materialen en afmetingen, zodat de huis- en tuindecoratie, en unieke producten tot hun recht komen.

Onze materialen zijn:

  • Geslepen RVS
  • Handgepolijst RVS
  • Cor-Ten staal
  • Sendzimir
  • Hout op aanvraag

Wij staan voor de kwaliteit en eigenheid van onze producten en de humane manier van vervaardigen en verwerken. Zo scheiden wij ons restafval en wordt dit gerecycled.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op via de contactpagina.