Metalen wanddecoratie

Metalen wanddecoraties

Wij biedenĀ metalen wanddecoratie voor binnen en buiten. Onze verrassende ontwerpen zorgen ervoor dat u een uniek design in huis haalt; een echte eye-catcher voor aan de muur.

Neem bijvoorbeeld onze skylines van New York, Rotterdam en Parijs. Deze mooie metalen wanddecoraties zijn van gepolijst RVS en handgepolijst tot het bijna spiegels zijn. De skylines zijn waanzinnig voor in de woonkamer boven de bank of aan het hoofdeind van het bed in de slaapkamer.

Bekijk ook eens onze decoratieve harten zoals het 50-scherven Hart en Vogels tussen bloesem. Deze ontwerpen kunt u ook als raamdecoratie gebruiken of aan een glazen deur ophangen. De harten zijn van geslepen RVS en kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Wanddecoraties voor binnen en buiten

Onze materialen in combinatie met onze vernieuwende designs, zijn stijlvol industrieel, modern, eigentijds en strak. De wanddecoraties voor binnen zijn gemaakt van gepolijst RVS, geslepen RVS of Sendzimir. Zo is de Foto Boom van Sendzimir gemaakt. Een ideaal en waardevol cadeau.

De wanddecoraties voor buiten in de tuin en op balkon zijn van Cor-Ten staal of geslepen RVS. Cor-Ten staal is een van onze favoriete materialen. Dit is helemaal de trend voor in de tuin. Zo is onze Vlucht Ganzen van Cor-ten staal prachtig op bijvoorbeeld een houten schutting. U kunt na het roestproces de Vlucht Ganzen ook binnen ophangen. Er is zoveel mogelijk met onze decoraties.

En daarom willen wij wanddecoraties ook op maat leveren. U kunt hiervoor een offerte aanvragen.

Montage van wanddecoratie

De wanddecoratie wordt geleverd met montage materiaal indien nodig. De skylines worden bijvoorbeeld opgehangen door middel van een plug, bout en moer op maat. Deze worden meegeleverd.
Onze collectie decoratieve harten kunnen worden opgehangen door middel van een nylon draad of aan een haakje of spijker.

De collectie wanddecoratie van By Aimy zal zich uitbreiden en blijven ontwikkelen. Ook zullen er speciale collecties wanddecoratie worden ontworpen voor bijvoorbeeld de herfst of de feestdagen zoals de kerst.
Wij kijken hier al enorm naar uit en hopen nog veel mooie designs te ontwikkelen.

Interesse?

Bekijk dan eenvoudig ons volledige aanbod metalen wanddecoraties.