Metalen wanddecoratie

Metalen wanddecoraties

Wij bieden metalen wanddecoratie voor binnen en buiten. Onze verrassende ontwerpen zorgen ervoor dat u een uniek design in huis haalt; een echte eye-catcher voor aan de muur.

Neem bijvoorbeeld onze skylines van New York, Rotterdam en Parijs. Deze mooie metalen wanddecoraties worden vervaardigs uit geslepen RVS en Cortenstaal. De skylines zijn waanzinnig voor in de woonkamer boven de bank of aan het hoofdeind van het bed in de slaapkamer. En ze worden geleverd met een mooi ophangsysteem.

Wanddecoraties voor binnen en buiten

Onze materialen in combinatie met onze vernieuwende designs, zijn stijlvol industrieel, modern, eigentijds en strak. De wanddecoraties voor buiten in de tuin en op balkon zijn van Cor-Ten staal of geslepen RVS.

Cor-Ten staal is een van onze favoriete materialen. Dit is helemaal dé trend voor in de tuin. Zo is onze Vlucht Ganzen van Cor-ten staal prachtig op bijvoorbeeld een houten schutting. U kunt na het roestproces de Vlucht Ganzen ook binnen ophangen. Of voor een industriële look, kunt de het Cortenstaal direct aflakken, dan wordt de donkere kleur behouden. 

Omdat er zoveel mogelijk is en iedereen een eigen stijl heeft, bieden wij wanddecoraties op maat. U kunt hiervoor een offerte aanvragen.

Montage van wanddecoratie

De wanddecoratie wordt geleverd met montage materiaal indien nodig. De skylines worden bijvoorbeeld opgehangen door middel van een schroeven, pluggen, afstandhouders en afdekkappen. Deze worden meegeleverd. Bij de Birds worden bijpassende schroeven, RVS of goudkleurig, en pluggen meegeleverd. Tevens ontvangt u een handleiding met tips.

Interesse?

Bekijk dan eenvoudig ons volledige aanbod metalen wanddecoraties.