Webshop

Vragen of product niet gevonden?

Neem gerust contact met ons op via de contactpagina over uw gewenste tuindecoratie. Maatwerk is mogelijk, dus we bespreken graag uw unieke wensen.

Unieke tuindecoratie en wanddecoratie

In de webshop kunt u ons volledige aanbod aan tuindecoraties, wanddecoratie en tuinstekers bekijken. Alle decoraties zijn op categorie ingedeeld, zodat u eenvoudig inspiratie op kunt doen voor uw eigen tuin, balkon of woonkamer. De collectie van By Aimy is uitermate geschikt als tuin decoratie tussen bloemen, planten of bij uw vijver.

Naast tuindecoratie biedt By Aimy een mooi aanbod wanddecoratie voor in uw woonkamer of slaapkamer. Onze webshop biedt voor ieder wat wils, heeft u de skylines al gezien?

Heeft u uw tuindecoratie niet gevonden? We maken graag maatwerk!

Wilt u iets anders?

In de webshop vind u de volledige collectie van By Aimy. We maken graag maatwerk voor u!

De collectie van By Aimy in de webshop is voor particulieren. De collectie kan ook door bedrijven worden opgenomen in de winkel. Naast de collectie van By Aimy, zoals in de webshop te bekijken, gaan we graag in gesprek met u om maatwerk te bespreken. Wat dacht u van bloemstekers met uw logo gegraveerd of een ontwerp die u zelf heeft bedacht? Voor wederverkoop van de By Aimy tuindecoraties kunt u contact opnemen via het contactformulier. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.