Naar Birds Shop!

Goudvink

34.9539.95

De Goudvink ofwel Pyrrhula pyrrhula, heeft een stevige nek en een kenmerkende robuuste zwarte snavel. Zowel het vrouwtje als het mannetje heeft een zwart kapje op het hoofd, het mannetje heeft een mooi rood-roze gekleurde borst en het vrouwtje een beige borst. Beiden hebben een grijze rug, zwarte vleugels met een witte streep, een witte stuit en een zwarte staart.

Onze Goudvink is zowel in RVS als Cortenstaal verkrijgbaar. Echt een plaatje voor in de tuin aan de schutting, schuur, muur of boomstam. Deze metalen vogel uit de Birds collectie zit heerlijk op zijn tak te genieten in de voorjaars zon. Echt een plaatje.

De Goudvink Cortenstaal wordt ongeroest geleverd, zo kunt u genieten van het roestproces. Ook kunt de Goudvink tussentijds binnen hangen of aflakken met een matte naturel lak. Zo behoudt u het tussenstadium. Gaat u voor een industriële look, dan kan de donkere kleur van het Cortenstaal bewaard blijven door de metalen vogel direct af te lakken.

Meer info: De Goudvink komt graag in moerasbossen, droge bossen, parken en grote tuinen. Hij is moeilijk te spotten, omdat hij zich graag schuil houdt in de schaduw. De Goudvink eet o.a. graag bessen, zaden en knoppen van bomen. De broedtijd is van eind april tot juli en ze kunnen wel twee tot drie keer 4 – 6 eieren uitbroeden. 

De Goudvink in RVS staat ook mooi decoratief in de woonkamer op een stuk boomschors of boomstam of gewoonweg aan de muur.

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen.

Wissen
SKU: N/A.
Bevestiging

U houdt de tak op de juiste plaats, tekent de gaatjes af, boort eerst gaatjes of direct de schroef op juiste plaats om de Goudvink te bevestigen. Heel gemakkelijk.

Meer informatie

Afmeting: 26,5 x 17 cm (BxH)
Materialen: 2 mm RVS of 3 mm Cor-Ten staal

Gemakkelijk te bevestigen met bijgeleverde schroeven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Goudvink” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *