Naar Birds Shop!

Skyline Rotterdam middel-groot

149.00

Rotterdam verdient een Skyline van Staal en wel het moderne en strakke RVS. Een Must Have voor de échte Rotterdammer.

De Skyline Rotterdam is opgebouwd uit de Erasmusbrug, Euromast, Kubuswoningen, het Haven- en Transport College, De Kuip, Port of Rotterdam, Montevideo, Het centraal Station, De Rotterdam en de Markthal.

Deze unieke, moderne wanddecoratie staat waanzinnig in de woonkamer bijvoorbeeld boven de bank, de eettafel, het toilet of in de slaapkamer boven het bed. Ook is de Skyline een gave binnenkomer bij de entree van de woning of een pronkstuk boven de trap.

Levertijd: 1 – 2 werkdagen

Beschrijving

QY6A1844-uitgeknipt

De Skyline van Rotterdam: Deze unieke, industriële en eigentijdse RVS wanddecoratie staat waanzinnig en is voor een echte liefhebber. Aan de muur boven de bank, boven het bed in de slaapkamer of als een gave binnenkomer bij de entree van uw woning; van deze wanddecoratie gaat u nog heel lang genieten.

Er wordt een montageset meegeleverd bestaande uit 3 doppen, 3 afstandhouders van 1,5 cm, 3 schroeven en pluggen. Voor het boren in de muur kunt u een boor gebruiken met dezelfde dikte als de pluggen.
Teken de gaatjes af en boor de gaatjes voor de pluggen en schroeven. Tip: gebruik een waterpas, zodat hij recht hangt en reinig het RVS altijd met een schone doek, om krassen te voorkomen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Skyline Rotterdam middel-groot” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *